• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

AFSPRAAK MAKEN
Image Alt

Face framing

  /  Face framing

Wat is face framing?

De naam zegt het eigenlijk al: kleur in je gezicht. Deze kleuren worden strategisch om jouw gezicht geplaatst. In de meeste gevallen word dit gedaan door middel van highlights. Deze worden zo ingezet dat je een mooie zomerse gloed in je haar krijgt. Het voordeel is dat ze ook dicht bij je aanzet geplaatst kunnen worden, zodat je ook eventuele uitgroei gelijk wegwerkt! Als je vervolgens ook de juiste kleur kiest, haalt het gelijk je huidskleur helemaal op.

Als het aan mij ligt mag er veel meer aandacht komen voor deze haartrend, want het is top voor iedere vrouw die met subtiele veranderingen een groot verschil wil maken. Hieronder zet ik de voordelen voor je op een rij:

 

Het staat iedereen mooi!

Wat ik een mega pluspunt vind, is dat de face framing bij iedereen mooi staat. Het is namelijk niet de vraag of dit iets voor jou is, maar voor welke kleur je kiest. En daar kan ik je bij helpen! Blondines willen waarschijnlijk voor een lichtblonde tint gaan, terwijl je op donker haar eerder voor een caramel tint kiest.

 

Het vergt weinig onderhoud

Wie denkt dat geverfd haar veel onderhoud nodig heeft, heeft het mis bij deze trend. Je hebt er eigenlijk maandenlang plezier van. De kleur groeit heel natuurlijk uit, geen landingsbaan. Na verloop van tijd kun je de kleur eenvoudig laten opfrissen. Het is wel belangrijk dat alle blonde vrouwen die geen warme blonde kleur willen deze kleur bijhouden met een brass off shampoo! Zodat alle warmte word onderdrukt en je kleur mooi koel en fris blijft.

 

Je haar lijkt voller

Dit komt doordat je meer dimensie in het haar creëert. Verschillende kleuren zorgen altijd voor meer dimensie in het haar. Maar doordat je in de meeste gevallen met blondeer werkt word het haar ook stugger en krijgt het meer volume!

Wil je meer informatie over een van deze behandelingen?
Vul dan ons contactformulier in of book direct online!