• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

AFSPRAAK MAKEN

Levering

  /  Levering

Corona update

In onze salons gaan we met de grootse zorg om met elkaar en met de producten en hanteren we strenge hygiëne regels. Ook wordt het virus niet overgedragen via post of pakketten (bron: RIVM). Wel neemt TPG Post extra maatregelen om de gezondheid van medewerkers, klanten en partners zo goed mogelijk te waarborgen. Dit betekent dat de bezorger niet meer vraagt om een handtekening voor ontvangst. De handtekening wordt zelf door de bezorger gezet om zo contact met de ontvanger te voorkomen. Hopelijk blijven of worden we weer snel helemaal gezond. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met ons via email webshop@leonzuidgeest.nl.

 

Levertijden Leonzuidgeest.nl

Wij leveren enkel uit voorraad. Op werkdagen voor 15.00 besteld wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Bestel je in het weekend dan verzenden we op maandag. Wanneer de levertijd op de website onverhoopt meer dan 2 werkdagen afwijkt van de daadwerkelijke levertijd zullen we u hierover informeren en ons maximaal inzetten voor de best mogelijke oplossing. Op Nederlandse nationale feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd en/of aangeboden. Leonzuidgeest.nl doet ten alle tijden zijn uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen!

 

Verzendkosten

Bij bestellingen onder de € 50,- bedragen de verzendkosten in Nederland: € 4,95. Bestellingen vanaf € 50,- worden GRATIS geleverd in Nederland en in België. Het is niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus. Voor professionals in Nederland bedragen de verzendkosten: € 6,63 ex btw. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 7,63 ex btw. Vanaf € 60,- ex btw wordt de bestelling verzendkostenvrij verzonden zowel naar België als in Nederland.

 

Afhalen

Komt u liever zelf jouw bestelling ophalen? Dat kan! Klik dan op de pagina salons voor de dichtstbijzijnde Leon Zuidgeest Kappers salon.