• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

AFSPRAAK MAKEN
Image Alt

Highlights

  /  Highlights

Half head highlight

Wat men vaak denkt is, dat bij half head highlight alleen de helft van het haar wordt geverfd. Dus dat alleen de uitgroei ingekleurd wordt, maar dat is niet waar. De termen half en heel hebben enkel te maken met de hoeveelheid folies en de plaatsing ervan. Uiteraard wordt gewoon de gehele pluk gekleurd en niet alleen de helft daarvan.

Half head highlight bestaat uit ongeveer 30 tot 35 folies en wordt meestal ingezet over de gehele midden scheiding. Ook worden er een aantal folies rond de contouren van je gezicht geplaatst en in de nek. Op deze manier creëer je een lichte, natuurlijk ogende face framing en vallen de blonde highlights vanuit de midden scheiding over de rest van je haar heen vooral opvalt als je het los draagt. Het overige deel van je haar (de achter- en onderkant) behoudt zijn oorspronkelijke kleur. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk, sun-kissed effect.

Half head highlight is dus een goede optie als je je haar het liefst los draagt en niet zo lang bij de kapper wilt zitten! Als je je haar vast draagt, is het haar aan de onder- en achterkant donkerder. Ook als je veel lagen hebt, is een halve highlight misschien niet de beste keuze. De highlights zitten dan uitsluitend in de bovenste laag, die het kortst is. De onderste lagen zijn bij half head highlights nog steeds donker en dat geeft niet zo’n mooi effect.

 

Full head highlight

Voor de echte blondine is er de full head highlight (70+ folies). Op deze manier kunnen wij het haar heel licht maken op een natuurlijk ogende manier. De folies worden door het volledige haar gezet, inclusief de contouren en de nekpartij. Als je uitgroei zichtbaar wordt na een paar weken, kun je kiezen voor half head highlights om de aanzet bij te werken.

 

Babylights

Babylights zijn hele subtiele highlights. Ze geven je haar een extra zomers effect, zonder dat het duidelijk is dat jij je haren hebt gekleurd. Natuurlijk dus! Het lijkt alsof je haar is opgelicht door de zon. De babylights zitten dan ook niet door het hele haar, maar zijn juist heel fijn en bevinden zich op je kruin en rondom je gezicht. Waarom babylights? Het zijn ideale fijne highlights om je coupe op te frissen. Ook ideaal wanneer je liever je haren niet verft. De techniek kan worden toegepast bij iedere haarkleur.

Ben jij geïnspireerd en toe aan een nieuwe look? Maak dan een afspraak online of kom langs in onze salon!

Bent u geïnspireerd en toe aan een nieuwe look?
Maak dan direct online uw afspraak of kom langs in 1 van onze salons.