• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

AFSPRAAK MAKEN
Image Alt

Veelgestelde vragen

  /  Veelgestelde vragen

Levertijden

Leon Zuidgeest Kappers doet zijn uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met vrijdag door onze vervoerder PostNL. Gedurende de feestdagen kunnen andere levertijden gelden.
Meer informatie over levertijden

 

Betalingsmogelijkheden

Leon Zuidgeest kappers heeft diverse betaalmethodes zodat er altijd een geschikte methode bij zit voor jou. Denk hierbij aan iDeal, Credit card, PayPal, ApplePay en meer.
Meer informatie over betaalmethodes

 

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt.
Meer informatie over retourneren

 

Bestelling wijzigen

Wil je graag je bestelling wijzigen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via webshop@leonzuidgeest.nl.

 

Bestelproces

Je kunt op Leonzuidgeest.nl bestellen door de producten van uw keuze toe te voegen aan de shoppingbag. Vervolgens kun je via de shoppingbag button geheel rechtsboven navigeren naar de check-out. In de check-out kunt je je naw-gegevens, verzending en betaalwijze selecteren en vervolgens je bestelling definitief plaatsen.

 

Prijzen

Alle getoonde prijzen op Leonzuidgeest.nl zijn inclusief btw.

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie is een aanvulling op de wettelijke garantie.
Meer informatie over garanties

 

Klachten

Indien je een klacht heeft over onze producten of onze service, dan betreuren wij dat. Neem dan contact met onze klantenservice via webshop@leonzuidgeest.nl. Je ontvangt van je klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk binnen 2 dagen reageren.